Pages

Wednesday, February 8, 2012

~Pertama Kali Menang GIVEAWAY dari Adianiez~

Alhamdulillah..Pertama kali menang giveaway.  Adianiez ada buat giveaway DI SINI.  Owner blog nie sebenarnya ofismate asben aku tapi aku kenal dia dulu dari blog bukan dari asben aku.  Asben aku pun kenal setelah Aida pindah ke Kastam Melaka.  So tadi saje tengok sape yang bertuah untuk Giveaway Aida.  Sekali tengok nama aku.  Hehehe..Tq Aida..

Hadiah untuk Giveaway ini adalah voucher KFC.  Feveret fast food tue.  Boleh digunakan nanti yea. 

Bolehlah tengok SINI untuk pengumunan giveaway dari Aida.  Terasa bertuah pulak.  Apa-apa pun tq to Aida.

Note>>>Aida, kalau tak dapat hantar ke rumah boleh aje pass pada Tuan Little Apen tue.  Hikhikhik









2 comments:

adianiez AIDA said...

hi hi u r welcome... camner nak pass kat apen, jumpa dia pun da susah. aida kan da pindah ofis :(
takpe. aida memang nak gi umah korang :) tunggu ekk?

@lfidah @dim said...

aida>>kami tunggu kedtgan aida dan anak-anak...