Wednesday, January 25, 2012

~Macam Monday Blues!!!~

ehsan dari google

Kembali bertugas setelah cuti 4 hari termasuk hujung minggu dan cuti am.  Barulah pagi nie berkesempatan nak update blog.  Terasa macam Monday Blues aje hari ini.  Cuti 4 hari ini tidak ke mana-mana.  Duduk di rumah.  Melayan karenah anak-anak.  Bila dah berkepit dengan anak-anak, lagilah liat nak ke opis.  Lemau jea badan.  Nak update blog pun malas gamaknya.  Padahal banyak story mahu diceritakan.  Aduiiiiyaiiii..

Oklah, nanti kita sambung.  Nak pi breakfast dulu.  Lepas tue nak settle kerja dan akan kembali bersambung di sini.  :-)  Sekian dulu untuk entry pagi ini dari Our Stories.

2 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

heheh..biasala tu kalau dh lama bercuti mood nak g opis mmg lemau,
bg kami yg time cuti berjalan ni, rasa mcm x puas jerk dok umah nak tido..hehehe..

adianiez AIDA said...

apen keje ekk fida? sian korang. aida berjalan ke timur. tak nyempat nak rehat. mood ke laut jer hi hi hi...