SUKA ENTRY DI SINI???

Wednesday, November 27, 2013

~Permandangan Di Simpang Menggayau~

Assalamualaikum...

Selamat tengahari.  Hari ini tak keluar lunch.  Mood masih swing lagi.  Asyik swing je.  Laki tak ada ko tak ada mood, laki dah balik pun ko tak ada mood.  Masalah ke hape ko ni?Errmmm, biarlah rahsia.  Mungkin ada hikmah semua kejadian.  Malas dah nak difikir-fikirkan.

Okaylah, setelah sekian lama stop pasal trip ke Sabah.  Marilah warming up dulu dengan entri ini.  Cuci-cuci mata dengan permandangan di Simpang Menggayau.  Sangat-sangat cantik.  Walaupun di sebaliknya terselit kisah duka.  Ohhhh nak jugak disebut-sebut.  Lupakan!!






Cantik tak uolls?Anginnya yang kencang buat kulit muka menjadi gelap.  Angin laut kot.  Balik Melaka mengelupas kulit muka yang sememangnya kusam.  Apa kaitan kulit muka dengan angin?Okeylah, sekian dulu.  Jumpa di lain entri.







                                                                                                         

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Angel Wing Heart