Tuesday, May 14, 2013

~Tolong Balut Hadiah Sponsor~

Assalamualaikum....

Mood tengah rajin nak bercerita.  Tengah rajin nak menulis.  Kalau tengah tak ada mood memang tidak akan ada cerita.  Nak cerita mengenai hadiah lagi.  Iaitu hadiah sponsor.  Bukan aku yang jadi sponsor tapi my SIL yang jadi sponsor pada satu blog ini dalam segmen simple-simple mohd zuhri.

My sil ni sponsor 2 buah novel untuk segmen ni.  Rugi aku tak berkesempatan nak join segmen nie.  Uwah!!!!Nangis guling-guling. Heeee...

So, tugas saya adalah membalut hadiah tersebut.  Saya hanya tolong balut hokey!Sebab?My sil kata dia tak reti nak balut.  Sajalah tue nak ngada-ngada dengan ahkak.  ^___^

Nak tahu novel apa yang disponsornya?Best giler mungkin novel tue.  Nak-nak satu novel tue memang aku cari-cari.  Kau bagi ahkak nie lagi bagus.  Hehehe...

Jom tengok!!!

Novel pertama adalah Suami Aku Ustaz.  Siapa yang dah baca?Best tak?

Dan novel kedua adalah Sebenarnya Saya Isteri Dia!  Hah!!!!Novel nielah yang aku nak beli tapi tak ada kat kedai yang aku pergi tue.  Kena cari nie!!!Tebal gak novel nie.  Harganya RM30.

Tadaaa...Setelah dibalut.  Aku guna kertas minyak jea.  Siap-siap tulis alamat.  Nak tugas aku juga untuk mengepos hadiah-hadiah ini.

Aku ada juga bercadang nak buat giveaway.  Dah lama tak buat.  Tapi kali nie aku nak cari sponsor untuk hadiah-hadiah aku.  Siapa nak jadi sponsor??Sila angkat tangan.^___^






                                                                                                                   

1 comment:

CIK i l y said...

Salam ! datang nak bw dan follow back! :)

bleh mintak tolong x.. like gambar kt bawah ni.. please! tq so much !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458144687607714&set=a.444036535685196.1073741829.442947302460786&type=1&ref=nf