Pages

Friday, May 31, 2013

~Renungan Di Hari Jumaat~

Assalamualaikum...

Salam hari jumaat semua.  hari ni terlambat mahu update blog.  Menjelang petang barulah berupaya mahu menulis serba sedikit di blog picisan ini.  Hari ni tersangatlah letih kerana semalam.  Kaki ni sakit, melecet dek kerana memakai kasut.  Aduh!!Memang letih sangat-sangat.  Sudah tidak menjadi hari yang awesome dan tidak lagi menjadi so sweeet.  Huh!!!

Asyik-asyik cakap pasal awesome dan so sweet.  Nanti menjadi kritikan pula.  Tak ada perkataan lain ka mau guna?Hehehe...Macam budak-budak rasanya.  So baik kita mematangkan diri kita daripada melayan karenah budak-budak.  Lupakan!!!

Aku nak share benda yang aku jumpa.  Marilah kita menghayati bait-baitnya.

Mudah-mudahan dapat bergaul dengan orang yang sebegini sahaja.

Amat setuju!!!Memang betul kata-jkata ini.  Cakap so sweet salah, cakap awesome salah, semuanya salah.  Sadis kan?Adakah menganggu?Sungguhku tidak mengerti.

Sekian...






                                                                                                         

No comments: