Thursday, December 1, 2011

~Terima Kasih Kepada Pengomen Tegarku~


Sebelum apa-apa, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pengomen tegarku di blog aku ini.  Inilah pengomen tegarku sepanjang aku mula-mula berjinak dengan dunia blogger ini.  Aku mula menulis di blog ini pada tahun 2009.

Aku pun baru jea letak gadget untuk pengomen tegar nie.  Saje nak view sape yang rajin tinggalkan komen di blog aku ini.  Cuma nak mintak maaf kalau aku tidak membalas balik komen korang dan tak tinggalkan komen di blog korang.  Bila kat ofis memang banyak yang tak boleh nak view.  Sekarang nak blogwalking pun tak boleh sebab kat ofis ada sesetengah blog yang tak boleh dibuka.

Oklah inilah Top 5 pengomen tegarku :

1) Alyyani

2) Fazilzura

3) Aleyn

4) Lyafrina

5) Adianiez Aida

Ini lagi 5 blogger yang menjadi pengomen tegarku jugak.

1) Jue a.k.a Ibu Iman Zafran

2) Ya Alya

3) Ryn

4) Suhida

5) Lyafrina

Apa-apa pun tq so much!!!Janganlah serik untuk berkunjung ke sini lagi dan meninggalkan jejak yea.  Kalau ada rezeki lebih boleh bagi gift untuk pengomen tegarku kan pada masa yang akan datang.  Insyallah. 

2 comments:

Lin said...

Oh, namaku tersenarai...hehehe...terima kasih..like reading your blog...

atanayuiman @ Jue said...

mula2 tegar lama2 xtegar dah.. hehehe skang nie jue dah kurang online.. tak done nak tgglkan komen dah.. hehe