Friday, December 9, 2011

~Tweet..Tweet~



Alhamdulillah..Baru lepas makan tengahari.  Masanya sekarang untuk update blog pulak memandangkan masa rehat hari ini sangat panjang.  Banyak benda sebenarnya yang nak aku ceritakan di sini. 

Berbalik kepada tajuk di atas.  Aku mula beralih arah kepada twitter.  Bosan melayan facebook jea kan.  Kita layan twitterler pulok.  Sebenarnya akaun twitter dah memang ada cuma tak aktif.  Lately nie jealah baru aku aktif balik.

Kepada kawan-kawan yang ada twitter bolehlah add aku.  Carilah aku yea di SINI.

3 comments:

alyyani said...

twitter best! tapi tak penah nampak fidah tweet2 pun.

Aleyn said...

Ader juga rasa nak bertwitter...tapi nanti tak jadik kerja....dok layan FB dan twitter jer...huhu

eni osman said...

salam...akk dah follow...linkkan..dan klik2 nuffnang anda...support kawan2...:)
nanti kita folow follow dkt twitter pulak ye...