Wednesday, December 28, 2011

~Sticker Kereta~

Saje order sticker kereta nie kat kawan aku.  Memandangkan suaminya memang buat sticker aku naklah sticker yang ada nama adrianammar.  Comel pulak kartun yang dia letak pada sticker ini.  Suka pulak aku tengok kartun tue.

Inilah sticker kereta yang aku beli tue.  Comel tak?Suka sangat-sangat.

Sticker nie sudah pun dilekatkan pada kereta.  Inilah penumpang kecil dalam kereta ini iaitu Adriana dan Ammar.  Pada sesiapa yang berminat nak order bolehlah order pada beliau di FB.  Ini namanya Ajul Stickerdesign.  Bolehlah add beliau di Facebook yea.  Iklan tidak berbayar yea. :-0  Sekian, terima kasih.


3 comments:

alyyani said...

comel nye! nak order gak lah. skang ni mcm2 bole buat business kan?

azura samsuddin said...

mmg cute!! terfikir nak buat jugak :) thanx 4 sharing de info

Mama Awin said...

nk jugak..