Pages

Monday, December 9, 2013

~Berdating Lagi~

Assalamualaikum...

Selamat tengahari semua.  Korang dah makan ke?Aku baru lepas makan nasi goreng tapi tak habis sebab dah kekenyangan makan kek.  Dalam pada berdebar habis aku bedal kek.  Aku beli dua box kecil tapi satu sudah aku hadamkan sebaik mungkin.  Hehehe...Alhamdulillah, kenyang sekali.

Okey, nak cerita jumaat lepas.  Balik kerja sempat keluar berdua dengan asben.  Anak-anak masih di rumah mak.  Dapatlah aku dan asben berdating.  Kebetulan aku nak ke Aeon Bandaraya beli barang itu yang tak jemput anak-anak dulu.

Aku dan dia.  Sewaktu ni bergambar di Aeon Bandaraya.

Dari Aeon kita orang ke Old Town.  Dah tahu OT ni asyik ke sini je.  Try makan yang ini pula.  Entah apa namanya.  Panjang sangat sampai terlupa.

Dan air ini yang sebelah kiri aku punya dan sebelah kanan asben punya.  Sedap air coklatnya.  Rasa tak cukup je.  Segelas tu harganya RM4.90 kalau tak silap.  Sekian...

Wassalam...







                                                                                                        

1 comment:

adianiez AIDA said...

dating... jgn x dating...