SUKA ENTRY DI SINI???

Friday, December 13, 2013

~Berbuat Baiklah~

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...Hari ini tak sempat nak update blog.  Banyak kerja, tak ada mood, mengantuk semualah yang menyelubungi diri.  Jadi buatlah perkara yang mendatang mood.  Habiskan kerja yang menimbun-nimbun atas meja ini.  Itu pun tak habis-hbais lagi.  Bila nak habis ye?Hujung-hujung tahun sibuk dengan macam-macam.

Mana yang buat opsyen mana yang sibuk buat kewangan lapan yang asyik silap memanjang.  Apa kena wei.  Lama dah menghadap benda ni.  Stress betul.  Tarik nafas dalam-dalam dan lepaskan ye. :D

Jadinya hari jumaat ini walaupun aku ketiadaan mood aku nak kongsikan ayat ini.  Berbuat baiklah dan jangan berbuat jahat sebab tak buat jahat pun sudah cukup baik.  Renung-renungkanlah ye semua...Sekian...

Wassalam..






                                                                                                         

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Angel Wing Heart