Thursday, August 1, 2013

~Menghitung Hari Dalam Bulan Ogos~

Assalamualaikum....

Selamat petang semua.  Sudah lewat petang baru berkesempatan mahu menaip di blog ini.  Hari ini agak kurang bersosial.  Entahlah...Jiwa semakin stress bila memikirkan hari itu.  Lagi-lagi sudah datang bulan ogos ini.

Orang lain menghitung hari untuk menyambut raya tapi tidak aku.  Persiapan pun biasa-biasa sahaja.  Tak apalah...Apa-apa pun mesti jugak tempoh itu sendiri.  Mintak dipermudahkan segalanya sepanjang tempoh itu.

Sekian entri pendek petang ini.  Terima kasih.







                                                                                                        

2 comments:

Nisha said...

Hai!! Tengah boring? Nak join segmen/GIA yang awesome tak? Banyak hadiah lumayan! Jom join! Klik sini http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-for-kpopers-by-arina-aireen.html dan http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html !! Cepat! Tarikh luput Segmen and giveaway tu 24/8 dan 1/9 !!! Sebanyak 135 hadiah dalam kedua-dua segmen ni! Cepat2!

Leods Presla said...

no worries. life must go on :) God bless ..