Pages

Wednesday, August 14, 2013

~Kenangan Ramadhan~

Assalamualaikum....

Salam 7 Syawal.  Hari ni sudah ramai yang mula bekerja.  Mood aku masih ke laut bukan dek kerana raya tapi memikirkan bagaimana hari-hari mendatang yang akan datang.  Huhu...berat nak diluahkan.  Ok, apa-apa lupakan dulu perkara itu.

Walaupun Ramadhan sudah meninggalkan kita tapi aku masih merindui bulan itu.  Semoga dipertemukan lagi Ramadhan akan datang.  InshaAllah...so di kesempatan ini aku nak share mengenai iftar kami sekeluarga di luar sepanjang bulan Ramadhan.  Adalah beberapa kali yang kita orang makan di luar.  Antaranya :

Berbuka di Pak Putra sebab dah boring makan nasi.  So ubah selera makan roti nan.

Makan kfc pun ada juga.

Akhir sekali makan di Windmill.  Ini pilihan aku haritu.  Namanya dah lupa.

Ini asben punya.  Biasalah mesti order kambing.

Nana seronok makan mushroom soup.  Inilah kenangan Ramadhan yang akan tetap terpahat di dalam hati.  Ramadhan pasti dirindui. Sekian....

1 comment:

LYAfrina said...

alhamdulillah.. moga bpuang utk merasai ramadhan tahun depan..


salam aidilfitri..
maaf zahir n batin

tqsm utk kiriman kad raya tu ye..

btul2 surprise.. x sangka fida msh simpan add lya ye..