Tuesday, February 19, 2013

~Selasa Sudah~

Assalamualaikum...

Wahhhhh sudah selasa yerk.  Hari ini barulah blog ini muncul kembali dengan cerita.  Last update hari jumaat.  Kesibukan yang melampau.  Sibuk ke?Nak kata malas tak boleh sebab dah kena sound aku nie memanjang malas sampai ke blog pun nak tulis malas.  Siapa yang sound??Laki denlah.  Rupanya baca jugak blog yang bini dia tulis.  Ingatkan tak baca.  Hehehe...

Okeylah, so aku amik positif side daripada teguran itu.  Aku tak malas tapi sibuk.  Jumaat busy, sabtu busy dan ahad busy.  Hari ini tak busy sebab blog berupdate.  Huhuhu...

Hari ini mari mulakan hari dengan suasana yang ceria.  Buat kerja sepenuh hati dan sentiasa merajinkan diri.  Cuba sedaya upaya untuk terus menulis di blog picisan ini.  Aku akan update jugak sebab blog ini adalah antara diari harianku.  Sekian...Buat kerja dulu dan next story nak story main bowling jumaat ari tue.








                                                                                                                   

1 comment:

fazilzura said...

wahhh header baru lewwwww