Wednesday, February 13, 2013

~Mula Bekerja~

Assalamualaikum...
Kembali bertugas setelah bercuti panjang selama 4 hari.  Heaven betul duduk di rumah.  Tak ada stress,tak ada pun perasaan yang tidak baik untuk kesihatan menghantui diri ini.  Poyo kan?

Cuti panjang tak ke mana memandangkan badan tak sihat.  Duduk di rumah bersama anak2 sahaja.  Oh yea, hari nie update guna tab setelah sekian lama tak update guna gadget nie.  Sebab apa?Ntahlah, aku bosan nak update guna tab.  Aku nie memang cepat bosan.  Aku dah bosan aku dah bosan.  Tak ada motif okey.

Hari ini merajinkan diri untuk membuat kerja.  Tengok gambar aku snap.  Itulah kerja yang sedang menanti.  Sekian dulu.

Nota kaki>>>Jangan melarikan diri daripada masalah.  Kita sebagai manusia tidak lepas daripada kesalahan.

3 comments:

fazilzura said...

kannn ..

mood sgt lemau la tody

Cho Zila said...

samalah.. tapi mood nak melawat blog kawan2 der ler pulak..

Anonymous said...

salam...akak dah lama jadi silent reader...terjumpa blog ni sbb akak Ada beli rumah kat bkd...nak Tanya sket...klu kat area situ kat mana buat langsir murah n kedai perabot murah