Monday, February 13, 2012

~Tema Angry Bird~

 picture from google

21 Februari nie birthday Ammar yang ke setahun.  Macam biasa aku adalah berhajat nak buatkan kek untuk Ammar pula.  Kali nie aku nak buat tema Angry Bird.  Hajatnya.  Memandangkan ari tue masa birthday Adriana aku baru 1st time buat kek sendiri jadi belum terfikirlah nak bertema bagai.  

Kali nie aku nak trylah buat kek yang letak edible image.  So, nantikanlah.  Kalau tak publish tue gamaknya kek beli ajelah.  Tahun nie cuma buat majlis secara kecil-kecilan memandangkan bajet banyak menyimpang ke arah lain.  So, kita potong sesama kita sendiri dan haruslah ada gambar untuk dijadikan kenangan.  Mungkin bila ada rezeki lain kita buat pada tahun akan datang.  InsyaAllah.  Mudah-mudahan kek Angry Bird aku menjadilah yea...Sekian..





3 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

bdk2 mmg suka angry bird mmg tgh hot skrg ni kan..Moga menjadi kek besday ammar nnti..

adianiez AIDA said...

21 ? kakak nurin's bday on 23... acik aida buat coklat kek kukus lagi ler gamak nyer hi hi hi... acik aida takde oven canggih mcm mama ammar :) heh heh...

@lfidah @dim said...

eija>>aah..memang suka angry bird..insyallah semoga jadilah kek itu..jgn ke tong sampah udahler..hikhikhik

acik aida>>aah ammar 21 feb nie..wah dekat2 tue dgn kakak nurin..oven mama ammar idakler canggih nau pun..hehehe...kek kukus pun sodap..nnti blh pass skit..