Pages

Thursday, February 16, 2012

~Rambut Adriana~

Pasal rambut pun nak ceritakan.  Tak ada apa pun yang menarik tentang rambut anak aku nie.  Rambut adriana nie barulah nampak panjang dan boleh diikat-ikat dengan pelbagai gaya.  Aku tak rajin nak nak ikat-ikat yang macam-macam.  Kalau mama yang ikat very simple.  Ikat satu udahler janji kemas.  Dasar mama pemalas!!!

Yang rajin membelek rambut adriana nie adik ipar aku.  Ada jea pattern ikatan yang dia suka buat.  Tunggulah bibik dah kuar baby tue, tak ada masa nak membelek adriana lagi.  Hehehe..Ok yea..Dalam family kita orang nie untuk mak cik memang panggil bibik.  So, adriana panggil adik ipar aku bibik!!!

Berbalik kepada tajuk di atas, sebenarnya rambut adriana nie sangat-sangat nipis.  Sudahlah nipis lambat nak panjang.  Memang belum pernah lagi pi gunting rambut adriana nie.  Dulu rambut dia memanglah tersangat-sangat pendek.  Jadi memang aku tak bagi sesiapa gunting rambut adriana.

Adriana berposing dengan gaya rambutnya yang baru.  :-)

Sebenarnya rambut adriana nie baru dibukakan ikatannya.  Terus jadi macam nie.  Curly gitu.  Suka pulak aku tengok rambut adriana cam gini.  :-)













2 comments:

Aleyn said...

Sekali sekala ubah fesyen rambut ek...cure gak rambut kerinting

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

cute juga rambut kerintingkan..tak perlu nak g salon buat kerinting.