Pages

Thursday, February 9, 2012

~Kisah Adriana~

Salam...

Gambar nie sebenarnya dah lama ada dalam draft tapi tak sempat nak buat entry.  Ini pun dari tadi sign in pas tue sign out.  Tak tahu dari mana patut mula.  Tak tahu nak tulis apa.  Oleh sebab gambar adriana nie sudah diupload dan terperap lama sebagai draft aku buatkan jugak entry nie.

Ini gambar adriana yang aku snap yang dia sendiri tak perasan.  Kalau tak silap aku masa nie aku sedang sibuk di dapur lepas solat maghrib. Nana kata nak mengaji.  So dari dapur aku dengarlah dia mengaji versi dia yea. :-)

Oh abaikan keadaan bilik yang bersepah-sepah yea.  Khusyuk mengaji sampai mama mengendap pun dia tak perasan.  Keje mama apa lagi mesti nak snap picture.

Sekarang dah pandai baca Al-Fatihah.  Bolehlah paham dia baca walau ada ayat-ayat pelat dia tue.  Sekian entry kali ini.  Bersambung kisah lain pulak yea.










2 comments:

adianiez AIDA said...

anak2 aida pun sekarang dlm proses lancarkan al-fatihah. cuma still tak start ngaji la. aida takde masa nak ajar. nak anta org, takde plak yg dekat dgn rumah ngajar ngaji :( kesian anak-anak ku...

@lfidah @dim said...

aida>>saya pun tak sempat ajar..kdg tetiba tahu aje adriana tue bacanya..tp bukan mama or papa yg ajar..sedih pulak..