Friday, January 7, 2011

~Saya Selalu Lupa Buat Homework~

Salam..tajuk di atas macam budak sekolah jea kan??hehehe....bila da masuk kandungan 7 bulan mulalah nurse bagi homework kat kita.  Da kena buat carta pergerakan anak....Aku da pun mula mengira pergerakan baby..Bila cukup 10 pergerakan kena tanda...kadang-kadang bila dekat ofis da leka buat kerja sampai terlupa nak kira.  tapi kita masih boleh agak baby aktif atau tak kan??

kadang aku agak-agak jea tanda bila da terlupa..kalau pergerakan kurang daripada 10 sampai pukul 9.00 malam, nurse pesan suruh pi hospital yea..
Inilah hasil kerjaku...Mengira pergerakan baby yang telah aku lakukan..
kenalah buat sampailah bersalin yea...

Note>>Barang-barang untuk dibawa ke hospital belum kemas pun...da kena ke??
da lupalah bila boleh kemas..

2 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak, skrg cara pengiraannya dah lain ekk..?? ada time12 pulak.. dulu masa iman cam lain jer jadualnya...

Zefa NorAsmara said...

Salam..
Teringat balik, bi tugasan bbrapa tahun dulu, bilalah agaknya dpt buat lagi..
Kak zefa dulu mask 9 bulan mla standby bag.. :-)