Thursday, December 2, 2010

~Ngangkung~



Malam tadi aku, asben dan my doter, adriana pi tengok movie di atas nie..Saje jea usulkan kat asben nak pi tengok wayang.  sekali asben setuju dan dia ajak pi malam tadi.  buat pertama kalinya kami membawa adriana.  yelah dia pun da besar..testing bawak adriana..

so far, duduk dalam wayang adriana berkelakuan sangat baik.  just makan pop corn.  lain kali boleh bawak adriana pi tengok wayang lagi.  sesekali meluangkan masa bersama keluarga adalah suatu yang sangat menggembirakan..

Note>>Asben ajak pi MAHA sabtu nie, tak tahulah jadi ke tak...


5 comments:

::Mamalyna:: said...

best ke? dengar kata, dah pecah panggung, hehehe

LYaFRINA said...

best k??
dgr ada y kata sgt2 xbest.. mcm g2 jer..

fazilzura said...

besh ke cite tu>?

emmm ingt nak tgk jgk ler

Aleyn said...

Best tak cite nyer...suka kan lakonan Sam tu..

@lfidah said...

mamalyna>>best jugak cite nie..tryler tgk..bwk lyna..

lya>>bg sy best..smpi sakit perut gelak..hehehe

kak zura>>best kak...try gi tgk...mesti akak gelak..

aleyn>>best...pelakon dia pun best!!!