Tuesday, December 14, 2010

~Menjawab Komen Kawan-Kawan~

Salam..ari nie dapatler update blog awal2 sebab aku sampai opis awal ari nie..asben aku kena pi koje awal so aku nie mengikut jealah.  Just nak cite pasal komen kawan-kawan yang selalu menjadi PENGOMEN TEGAR aku di setiap entry aku.

aku nak ucapkan time kasih kerana sudi meninggalkan KOMEN dan JEJAK.  tapi aku mintak maaf banyak2 sebab aku tak menjawab setiap komen yang diberikan oleh kawan-kawan. Salah satu sebabnya masa kat opis memang tak leh nak jawab sebab kena BLOCK.

kalau kat umah aku hanya berkesemapatan baca jea..nak membalas tue memang masa sangat terhad.  dengan karenah adriana yang makin menjadi-jadi manjanya.  kadang aku tak online pun.



So, janganlah kawan-kawan kata aku sombong ka, apakah ka..janganlah kecik hati yea..dekat atas nie ada beberapa entry yang aku dapat reply untuk PENGOMEN TEGAR aku...

Note>>Apa-apa pun saya sangat suka dunia blogger ini..saya sangat suka berkawan dengan kawan-kawan blogger saya...:-)

2 comments:

::Mamalyna:: said...

saya pun (sambil angkat tangan tinggi)...seronok tambah kawan kan!

fazilzura said...

haku ni pung di opis xdak tenet , lepas kul 4.30 baru ado , tie tu ler nak tepek all out