Monday, March 4, 2013

~Siapa Ingin Membawa~

Assalamualaikum...

Selamat pagi isnin.  Pagi isnin yang aman dan damai.  Semoga apa yang berlaku di sana dapat berakhir dengan secepat mungkin.  Bila baca mengenai berita di sana setiap hari memang menakutkan.  Berdoalah sentiasa agar negara kita akan terus berada dalam keadaan aman.  Amin...

Siapa ingin membawa.  Itu adalah OST Rindu Bertamu Di Abu Dhabi.  Mulanya aku tak tahu yang nyanyi tue Fahrin Ahmad.  Aku tahu dari mana erk yang itu suara F.A.  Aku suka lagu tue mula-mula.  Liriknya best.  Tak sangka F.A pandai menyanyi selain berlakon, kan Mira Mokhtar?Ambil mood untuk mulakan kerja, mari kita dengarkan lagu ini.  Kalau korang suka dengar bolehlah download.

 ehsan dari google

LIRIK LAGU SIAPA INGIN MEMBAWA

Langit yang indah telah terhampar
Hamparan jadi Sahara
Berapa lama dapat bertahan
Musafir ini sendirian

[*] Siapa inginku bersama terbang tinggi ke sana
Ke langit tinggi, ke awan cinta
Siapa inginku bersama berlayar di samudera
Ke laut dalam ke dasar sejuk sayang

Masihkah ada jalan bahagia
Simpati belas di jiwa
Dibuai mimpi terbakar sepi
Hancur impian berderai..ai..ai

Repeat [*]

Siapa ingin membawa
Aku terbang ke sana
Ke langit tinggi
Ke awan cinta

Siapa ingin membawa
Aku layar bersama
Ke laut dalam
Ke dasar sejuk sayang

(OST Rindu Bertamu Di Abu Dhabi)







                                                                                                                     

2 comments:

Ya ALya said...

hahhahaha...ya lagi la baru je tahu dari blog ni.......huhuhuhuu...

Ummiarissa Mahdi said...

tak berkesempatan lagi menonton cerita ni...oh FA pandai menyanyi ye...nanti nak tengok jugalah...mesti sedap suaranya hingga dijadikan lagu untuk cerita ni..