Monday, March 11, 2013

~Lunch Di Secret Recipe~

Assalamualaikum.

Baru sempat nak update blog dan nak update cerita jumaat lepas. Sekarang memang tengah busy dan fokus terhadap benda lain. Itu yang tak berkesempatan nak membelek blogku ini. Sebab sudah ada gambar osem wanita-wanita itu maka harus aku uploadnya di sini.

Jumaat lepas, ubah selera makan. Padahal tengah bulan tapi kalau tekak dok teringin soal tengah bulan ditolak ketepi. Dulukan anak tekak yang sememangnya mengada-ngada.


Makan kat sini jea. Laki den tahu dia berbunyi begini. Banyak duit!huhuhu. Alhamdulillah. Hehehe


Makan bersama mereka, my fren and my sil. Wanita2 yang osem sempena hari wanita. Mira mokhtar kategori wanita tak?huahuahua


Aku order yang ini. Spageti aglio olio. Tak kena dengan tekak aku. Dekat pizza hut sedap lagi kot. Sil aku suruh amik gambar pinggan yang cantik.


Yang ini pula makanan untuk mereka berdua. Hari berspageti. Yang sebelah kanan sil punya dan kiri mira punya.


Air minuman untuk kami. Alhamdulillah kenyang. Syukur atas nikmatnya. Lagi beberapa bulan baru boleh jejak kaki ke sini lagi. Tak boleh selalu makan nanti over budget. Harus berjimat cermat.

posted from Bloggeroid

4 comments:

Ya ALya said...

ya pernah makan SR ni sekali je baru sis....makan dgn en suami kena RM 63....mahal kan makan sini.....sekali sekali boleh la....

lurun namzar said...

btul, klu makanan, rela lagi mkn kt pizza, mahal tapi brbaloi.
klu minuman, ok la kt SR nie.

fazilzura said...

wahhh ais blanded tu x leh tahan huhuuh

adianiez AIDA said...

walaupun mahal, tapi makan kat sr ni berbaloi dgn makanan nyer...