Pages

Thursday, March 28, 2013

~Kami Di CH~

Assalamualaikum semua. Buat nada johan ye.

Bersiaran langsung dari tempat bercuti kami yang sejuk dan nyaman. CH tu kat mana?Tempat jauh nun di sini untuk menenangkan fikiran. Sebenarnya semalam dan malam kelmarin aku dah update blog ini untuk tatapan dua orang di Melaka. Siapa lagi kalo bukan my sil dan mira mokhtar yang suruh aku update blog.


Ini beg yang kami packing semalam.


Perjalanan yang sangat mencabar dengan membawa anak2 kecil dan warga emas.


Ini apartment kami. Mulanya da booked hotel di brinchang tapi atas sebab2 tertentu kami menyewa apartment.


Selesa jugak.Ini dapurnya.


Ada 3 buah bilik.


Ini bilik kami. Memang selesa dan puas hati.

Ini sahaja yang dapat diceritakan buat malam ini. Buat 2 insan yang dimaklumkan di atas tunggu ahkak balik ye. See u then.
posted from Bloggeroid

2 comments:

Orked said...

macm desa anthurium je..selamt bercuti

Cho Zila said...

amboi seronokler sangat.. nak ikut.. CH tetap best...