Friday, March 22, 2013

~Bertukar Header Lagi~

Assalamualaikum...

Dah lunch?Mesti dah kan.  Aku pun dah lunch tadi kat Mydin dengan siapa lagi kalau bukan dengan Mira Mokhtar.  Okey, tengahari ni di waktu lunch yang panjang baru berkesempatan nak update blog aku ni.  Nak cerita pasal headerku yang baru.  Bertukar lagi.  Bukan aku yang dok reka header ni.  Bff aku yang jauh nun di utara yang buatkan header aku ni.  Kalau aku yang buat memang tak menjadilah gamaknya.
Mira mokhtar, cantik tak header baru saya?Sila jangan jeles ye.  Kahhhhh

 
Ini header yang aku gunakan sebelum ni.  Orang yang sama jugak buatkan.

Dan ini header yang baru.  Tadaaaa...Cantik tak?Thanks to my bff yang jauh nun di Perak.  Aku sayang hang.  Nanti rajin buatkan lagi ye.  :D







                                                                                                                    

2 comments:

mira_mokhtar said...

wahhhh kelas kau jah... :) nk jugak

fazilzura said...

wah2... suke yew...