Pages

Monday, March 25, 2013

~Hari Tenang Dan Santai~

Assalamualaikum...

Isnin kembali menjengah.  Korang sihat?Hari ni baru dapat update blog.  Last update jumaat dan weekend memang tak lalu nak on pc.  Hari untuk beristirehat setelah beberapa minggu bertungkus lumus kerana benda itu.  Jumaat lepas, memang happy sebab hasil daripada tungkus lumus aku dan mira mokhtar berjaya walaupun peringkat pertama.  Selebihnya terserah kepadaNya.



Hari ni bermula school holiday.  So jalan pun tenang dan aku boleh memandu secara berhemah.  Tak terkejar-kejar.  Untuk minggu ni tak adalah pagi-pagi aku menjadi tarzan mengejutkan adriana.  Tadi aku dukung dua-dua je masuk terus dalam kereta.  Yang penting esok holiday time!!!





                                                                                                                      

No comments: