SUKA ENTRY DI SINI???

Wednesday, January 27, 2016

Parti Harijadi Gegirl Di KFC

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa. Bismillah....

Selamat pagi semua. Hari ini sudah menjengah ke hari rabu. Semalam sudah berliburan sorang diri di rumah. Siapkan beberapa kerja yang tertangguh dek kerana kekangan masa. Kritikal sangat rasanya. Entri ini pun sudah agak lama tertanggu. Bila sudah tertangguh memang tahap kemalasan itu berhantu dalam diri.

Ini kisah dua minggu lepas. Meraikan ulangtahun kelahiran tiga gegirl. January baby. Kali inibuat at KFC aje sebab malas nak berkemas-kemas kalau buat kat rumah. Reason paling win. heheh. Party ni kelolaan biras aku. Dia buat untuk anak-anaknya dan dia masukkan Adriana. Dia nak belanja nana sekali. Alhamdulillah rezeki nana.

Kek ni aku order dengan kawan.

Ini posisi dari tepi kek. Memang terbaik dekonya.

Deko-deko yang ada masa tu.

Hidangan untuk kami.

Ahli keluarga yang ada hari itu.

Dua besday girl. Adik lagi besar daripada kakak. Kakak genap 8 tahun, adikgenap 7 tahun.

Ini pula Emma Sofea genap setahunpada 1 Januari 2016.

Yang tudung pink tu tak habis-habis fefeling beranak kecik.

Chicky datang bawak kek untuk gegirl. Yang gegirl kecik dah lari ketakutan.

Gegirl bergambar dengan chicky.

Mak-mak pun nak jugak bergambar dengan chicky.

Mamat ni pada mulanya menangis bera-ia. Hok aloh. Anak teruna aku ni hati kecik. Kat rumah punya semangat bila nampa chicky menangis ketakutan. Lama juga baru nak serasi. Aku cakaplah dalam tu orang. Maknya saiko kan. Hahaha...

Ini game makan mashed potato. Siapa habis dulu dia menang. Dan-dan nana boleh dapat nombor dua. Cuba suruh makan kat rumah, terhegeh-hegeh. Siap drama air mata. Padahal suruh makan je.

Pastu adalah joget-joget dengan chicky. Gegirl berdua ni nampak happy sangat.

Dapat hadiah untuk gegirl.

Sebelum balik aku mesti bergambar dengan bff aku merangkap biras.

Bersama biras yang baru join club.

Inilah hadiah untuk anak-anak. Ammar pun ada dapat untuk game.

Ini hadiah daripada KFC untuk besday girl. Terima kasih yang tak terhingga buat mak uda yang sponsor majlis ni buat Adriana. Lepas ni kena buat untuk Ammar pulak. Dia tanya besday dia nak chicky jugak. Celah mana mak nak kuar modal nak cari chicky ni? Ada sesiapa yang rela hati nak jadi chicky? Hehehe...Sekian entri pagi ini. Wassalam.

Salam pena,



1 comment:

Kakzakie Purvit said...

Kena adil Fyda.. buat juga buat Ammar
Dah tak takut tu sebab nak buat juga yg sama macam kakak dia:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Angel Wing Heart