Wednesday, March 22, 2017

Ada Apa Dengan The Traveloka Sale-Abration?

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa. Bismillah.

Hai semua.

Cuti sekolah telah pun bermula. Walaupun cuti kali ini hanya seminggu, ada juga yang telah merancang percutian bersama keluarga. Ada yang sudah merancang awal dan mungkin ada juga yang merancang pada saat-saat akhir. Tak kisahlah merancang awal atau pun merancang saat-saat akhir, apa yang penting dapat bercuti bersama insan-insan tersayang. Daripada percutian itulah kita boleh meluangkan masa bersama mereka. Adakalanya kita seringkali sibuk dengan bebanan kerja hingga mengabaikan orang yang tersayang. Jadi untuk mengembalikan kemesraan dan mengeratkan hubungan adalah dengan bercuti.

Bila sebut berkenaan destinasi percutian, pasti akan dikaitkan dengan Traveloka! Biasa dengar tak mengenai Traveloka?

Pada sesiapa yang gemar bercuti dan melancong, pasti anda begitu familiar dengan Traveloka. Pada netizen yang belum mengerti apa itu Traveloka, mari aku terangkan serba-sedikit tentangnya hasil kaji selidik aku.

Traveloka adalah satu laman web yang menyediakan perkhidmatan layanan jual beli tiket untuk pesawat dan juga tempahan hotel. Tidak kira untuk domestik mahu pun antarabangsa. Maknanya, anda boleh menggunakan Traveloka untuk merancang percutian anda. Satu laman web yang menyediakan semuanya. Memudahkan urusan percutian anda dan dengan Traveloka juga boleh menjimatkan perbelanjaan percutian anda. Tiada caj yang tersembunyi.

Mengapa tempah dengan traveloka?

Traveloka menyediakan perkhidmatan yang bagus untuk kita merancang perjalanan percutian kita dengan mudah dan cepat. Anda tidak perlu tercari-cari tiket pesawat dan hotel di berlainan tempat. Dengan Traveloka, semuanya sudah disediakan. Bagaimana harga yang diberikan begitulah harga yang kita perlu bayar. Lebih mudah. Lebih cepat. Lebih jimat.

Bagi bulan Mac ini, Traveloka sedang mengadakan promosi The Traveloka Sale-Abration!Tawaran yang menarik untuk penerbangan dan juga hotel. Anda hanya perlu memilih destinasi percutian yang akan membuatkan anda rambang mata.

Promosi The Traveloka Sale-Abration sedang berlangsung dari 10 Mac sehingga 31 Mac 2017. Tawaran promosi ini memberi anda peluang terbang ke luar negara dengan hanya RM39 sehala. Promosi yang sangat menarik!Anda jimat berganda dengan tawaran ini. Promosi ini  terbuka untuk penerbangan domestik dan juga luar negara. Menarik bukan?

Promosi ini juga menawarkan potongan sehingga 79% untuk tempahan hotel bersama Traveloka. Anda hanya perlu memilih hotel yang sesuai dengan bajet anda. Peluang ini tidak seharusnya dilepaskan. Anda boleh menjimatkan perbelanjaan anda berganda-ganda.

Sekali lagi diingatkan, Promosi Traveloka Sale-Abration sedang berlangsung sehingga 31 Mac 2017 ini. Peluang ini tidak harus dilepaskan. Jangan berlengah lagi. Log in akaun Traveloka dan buat tempahan anda sekarang. Anda seharusnya menikmati tawaran penerbangan dan hotel bersama Traveloka Sale-Abration. Maklumat lanjut tentang promosi The Traveloka Sale-Abration boleh dicapai di https://www.traveloka.com/en-my/promotion/sale-abration dan https://www.traveloka.com/en-my/.

Boleh juga hubungi :

Customer Service

Selamat bercuti bersama Traveloka! Sekian dan wassalam.

Salam pena,
Fyda Adim