Monday, May 14, 2012

~Update List ApenIdaRiana Bloggersary Giveaway~

Salam semua...

Selamat petang.  Ingat nak update pagi tadi sebelum mulakan kerja tapi tak dan nak publish sebab kerja terlampaulah banyak.  Ini baru ada ruang sikit untuk mengupdate.  Mari aku update dulu list peserta untuk GA aku nie.  Sorrylah sebab lambat updated pasal ApenIdariana Bloggersary GA nie atas banyak sebab yang tidak dapat dielakkan...

GA nie telah pun berakhir pada 4 Mei 2012...So kepada semua peserta GA boleh semak senarai masing-masing takut ada yang aku terlepas pandang.  GA nie simple jea so aku taklah strict sangat pun.  GA nie dibuat sekadar suka-suka dan untuk berterima kasih kepada semua kerana korang semua blog ini masih bertahan.  Satu penghargaan yang sangat dihargai.

Ok, jom tengok nama-nama korang.  Mana tahu ada yang tertinggal atau terlepas pandang.

4. Diana
5. Kiki
8. nur_za
11. amieda
14. Rahayu
15. Nida
21. hasmiza

So ada yang namanya tertinggal tak?Kalau ada sila maklumkan secepat mungkin yea kerana undian akan dilakukan pada minggu ini jugak.  TQ





                                                                                              

6 comments:

.:fyzz:. said...

ok..nama fyzz ada lam list :)

Kakzakie said...

Kakak punya nama dah ada Fida.. fuhhh... kalau kakak dapat kan best hihi..

Azuin Nazry said...

Patutla menyepi..lain kali sms le bgtau..leh g tgk Ammar..cian dia..(GA...la~la~la~)

*NurSyahieraDahhari* said...

terima kasih :)
nama syiera ada :)

::CIK LYNN:: said...

cik lynn no.22..=)

Pink Lavender said...

moga2 no 17 menang...hihihi