Pages

Monday, May 28, 2012

~Hangout With My Mom And Adriana~

Sejak sudah boleh bergerak sendiri nie nak kemana-mana ikut suka hati tapi dengan keizinan yea.  Hikhikhik.  Balik kerja khamis lepas dah janji dengan adriana nak bawak ke Jusco.  Balik kerja pukul 4.30 petang terus balik rumah mak aku untuk amik adriana.  Mak aku pun ikut sekali. 

Ammar mana?Hari tue ammar dok umah MIL aku sebab ari tue mak aku pi checkup kat klinik.  Jadinya MIL aku jagakan ammar untuk sehari.  Asben yang amik ammar.  Sudahnya kami bertiga ke Jusco.  Nak ke Jusco pun bukan nak shopping bagai cuma nak makan-makan jea.
This is my mom.  Mak makan keow teow sup.
This one is for me.  Wantan mee kering is my favourite kalo makan di food court Jusco nie.
Adriana makan yong tau foo.  Aku paksa adriana makan jugak sebab dia leka nak bermain kat playland belakang tue.  Lepas sudah makan aku dan mak ke market Jusco nak beli barang sikit.  Dah settle kita orang pun balik rumah.  Malam tue mak aku tidur rumah aku.  Bukan senang mak aku nak tidur rumah aku tau.  Itu jealah kisahnya.  Nanti boleh bawak mak gi jenjalan lagi.  Sekian..

 






                                                                                                                       

1 comment:

Mizz ErMa said...

itu la psl, kalo boleh bergerak sndri, mmg senang..hihi