Wednesday, May 23, 2012

~Pemenang Untuk ApenIdariana Bloggersary Giveaway~


Assalamualaikum...

Selamat pagi untuk semua.  Kita sudah pun berada dalam bulan Rejab.  Kejap jea masa berlalu.  Tak lama lagi sudah nak puasa.  Oklah, pagi nie aku nak umumkan pemenang bertuah untuk ApenIdaRiana Bloggersary Giveaway yang akakn mendapat FM Cameron Highlands. 

Sebelum itu aku memohon kemaafan kerana lambat nak umumkan pemenang untuk giveaway ini atas banyak sebab yang tidak dapat dielakkan.  Tanpa membuang masa mari kita lihat FM Cameron Highlands itu milik siapa???Jom...

3 pemenang bertuah telah dipilih berdasarkan pemilihan secara random dan pemenang itu jatuh kepada....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Cabutan pertama jatuh kepada No. 17 iaitu PINK LAVENDAR


Cabutan kedua jatuh kepada No. 6 iaitu AKMALFAIZAL


Cabutan ketiga jatuh kepada No. 23 iaitu NurSyahieraDahari

Nanti saya email pada kamu semua untuk details anda yea.  Terima kasih kepada semua kerana sudi join giveaway yang tidak seberapa ini.  Harap korang tidak ada yang berkecil hati.  Kalau ada rezeki lain aku akan buat giveaway lain pulak yea.

Buat pengomen tegar aku, untuk 10 pengomen tegar sila bagi alamat korang.  Tinggalkan email korang di entry ini.  Ada gift jugak untuk korang.  Baru dapat satu jea alamat.  Masih menunggu daripada yang lain tapi belum ada feedback.  Jangan lupa yea tinggalkan email korang yea di entry ini.  Sekian terima kasih.








                                                                                                                          

6 comments:

::CIK LYNN:: said...

tahniah kpt pmnang...=)

.:fyzz:. said...

salam

nih alamat fyzz

norhafizah abd halim
no 14 taman sena impian
06400 Pokok Sena
Kedah..

tq yer..:)

Pink Lavender said...

salam alfidah...
makneng melapor diri..hi3...
nak bg detail katne eh?

*NurSyahieraDahhari* said...

Alhamdulillah nombor Syiera dipilih en. random :)
terima kasih kak alfidah :)

AkmaFaizal said...

Alhamdulillah...tshniah juga pada pemenang yang lain..

yang tak menang..jom cuba ga saye
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

LYAfrina said...

owwhh.. lya x perasan lak utk y lain pon blh... tahniah buat y menang tu.. y lain pon.. ada gak rezeki..

fida... lya pm kot fb yer