Wednesday, December 30, 2009

Tiara Beach Resort-Part 2

da lambat sangat nak cite pasal entry dekat tiara..sebab terlampau sibuk sangat..oleh kerana da upload jadi aku postkan jugaklah entry nie..nie semua masa hari kedua aku di Tiara Beach Resort..jadi layan jealah gambar aku dekat PD tue...


nie masa adriana siap2 nak pi makan malam..post kali nie tak de gmbr masa mandi..sebab tukang amik gambarnya pun mandi sekali...so no picture ok??huhuhu..aku nak gak mandi...

nie masa makan malam dekat Institut Latihan FAMA...seronoklah jugak

mama+adriana

makan yea..menjamu selera

papa+adriana

ms nak balik hotel..tempat ILF nie tak jauh dr Tiara

adriana leka dgn kopok












Itu jealah gambar yang aku upload..malas nak cite panjang2..cite da basi...hehehe

3 comments:

alyyani said...

dinner kt tepi pool ke tak buat bbq ke?

takpe fidah, cite lama pun tetap kite baca. kenangan kan :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

best tak tempatnya..?

Alfidah said...

alya:dinner kat tepi pool..tp itu bkn dkt tiara..dekat ILF..tak buat pun..

cite da lama..takut org tak baca..hehehe

jue:yg dinner bkn di tiara dekat ILF..gmbr yg bwh br tiara..bestlah jgk..suka gi tmpt tue..tp kena gi time cuti sekolah..br ramai..