Monday, December 14, 2009

Tiara Beach Resort-Part 1

Seperti yang aku bagitahu..aku ke PD mengikut husband aku..tempat kejenya ada wat program kat sana..kami stay dekat Tiara Beach Resort...kami bertolak dari melaka dalam pukul 4ptg..sampai sana dalam pukul 5.30ptg...sampai rehat2 dulu..adriana mcm org tercengang2 bila tgk org ramai dekat kolam...dia dok tunjuk2..aku ckp dgn adriana kiita masuk bilik pas tue kita gi mandi...adriana senyum jea...
Hari Pertama:

Adriana dgn papa bersantai2...merehat2kan badan


penatnya...

duduk kejaplah...

bersedia utk mandi..ms nie da pkl 6..da redup sikit..
papa kata jom mandi...

semangat dua beranak nie...

bergambar dulu...

adriana+papa

adriana dgn papa berenang..mama amik gmbr jea..

adriana takut dekat air yg jatuh2 tue...

berehat dulu..adriana seperti kepenatan..

adriana yang kesejukan..
sebenarnya adriana da menggigil

masuk kolam besar pulak...yang mcm pantai


adriana cuba berenang sendiri..dia tak nak org pegang

mana papa nie?lari!!!

adriana cuba jauh dr papa..
ari pertama sampai aku mmg tak mandi..tukang angkat gambar jea...

cubaan adriana sendirian di dalam air


last pi kolam kecil seblm naik bilik...


adriana masih nak mandi lg..ok yea..cukup
esk kita mandi lg...
pas mandi..naik atas aku mandikan adriana lg..
bagi dia susu terus tido...
tido lagi..ms nie aku da kejutkan dia sb nak gi mkn...
posing dulu dgn mama
sebab mama tak amik gmbr pun dr mula sampai...

dptlah mama amik gmbr..
Note:nanti aku akan upload gmbr pd hari kedua...

7 comments:

fazilzura said...

wah gambo last tu x leh tahan ... heheheh
posing b4 balik yek ...

** tgk ramai org kat situ ... kalau ramai besh .. time kiteorg g dulu .. dh ler time tu xdak anak lg.. berdua2an je ler terjah kolam yg beso tu .. siap main gelongsor lg kahh

h4ni3 said...

syoknye.. dah lama tak pi bercuti kat PD :)

Fendy&Fidah said...

kak zura:hehe..itu bkn nak blk..nak kuar mkn..sesekali posing..geram tak bergmbr..jd jurukamera adriana dgn papa dia jea..ari yg kita org smpi mmg ramai org...mandi pun dok terlanggar2..tp syoklah..

Fendy&Fidah said...

hani:kita org pun da lama tak bercuti..seseklai dpt bercuti mmg syok...

alyyani said...

fidah, tempat mandi2 tu sume dalam tiara beach resort ni ke? luas nye tmpt mandi dia. & ade macam2 pulak tu. menarik la. rasa macam nak pegi.

penat adriana mandi manda smpi tertidur dia. lama tak bawak nia swimming :)

Fendy&Fidah said...

alya:a'ah..dia ada pantai buatan..memang bestlh..dulu onh induksi situ tp tak mandilh..ari tue puas mandi dgn adriana..

adriana 1st time pi swimming..smpi tak nak org pegang..nak swimming sendiri..pegilah...best...tp kena gi mcm cuti sek ramai org bestlh..kalo tak mcm sunyi jea..tak de org

fazilzura said...

oh gambo nak kuor mkn ke...