Pages

Friday, December 18, 2009

Contest : Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng



Antara syarat2 contest :


Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak...
Jadi follower blog daku...Jangan segan2 eh...
Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm


Gambar Yang Dipertandingkan :


Nama : Nur Adriana Qistina binti Mohd Affendy

Umur: 1Tahun 11 Bulan

Cerita di sebalik gambar nie..nie gambar 1st time adriana naik mainan nie..mula-mula dia takut bile dia goyang2..pas tue seronok pulak sampai tak nak turun..:-)


Note : Join saat-saat akhir..



No comments: