Monday, December 28, 2009

Bertukar Ke Streamyx





Minggu sudah..aku telah menjadi pengguna Streamyx..aku bukan lagi pengguna Celcom Broadband..Asben aku yang tukar..ntahlah knp dia tukar aku pun tak tahu..tp broandband kat area umah kita org lembab sikit..so dia kata tukar line streamyx..aku ikut jea...asalkan ada internet untuk aku update blog dan yang sewaktu dengannya sudah cukup bagi aku...
so far oklah guna streamyx nie..aku tak ada apa masalah..tak tahulah pada masa akan datang...
huhuhu

4 comments:

alyyani said...

pada alya, streamyx yg paling bagus. tp ade gak time ting tong dia. tp better la banding dgn other broadband. alya tak pakai streamyx pun, pakai maxis beruk band. kena banyak saba la. hehehe...

Fendy&Fidah said...

alya:buat ms nie oklah streamyx nie..tp ok kot ting tong dia tak mcm broadband yang selalu sgt ting tong..banyak bersabar ms pakai celcom bband..tp kwn saya kt maxis ok...

ikiqzana said...
This comment has been removed by the author.
ikiqzana said...

ok ker streamyx..?? ni tgh tggu dorang dtg buat permasangan.. x sabar nunggu. yg ada ni pki mcm hampehh.. (line maxis broadband)