SUKA ENTRY DI SINI???

Wednesday, August 17, 2016

Writer's Block

Salam.

Pagi semua. Ini entri yang aku tulis malam tadi. Tapi aku publish pagi ini. Motifnya. Nampaklah blog ini dikemaskini sentiasa. Kata blogger tegar. Haruslah ditunjukkan ketegarannya itu. Jadi jangan ngada-ngada cakap aku tulis blog ini masa waktu kerja. Huh!

Kebelakangan ini, masalah aku adalah seperti tajuk entri ini. Tajuk nak omputih sangat. Tahu tak apa maksudnya? Silalah google sendiri. Sakit kepala nak menerangkan. Ini pun menaip sambil kepala berdenyut-denyut. Sindrom sakit kepala tengok blog sendiri. Masa nak taip tu boleh pula denyut kepala.

Entri ini aku tulis pun lepasa selesai tulis satu artikel yang sudah lama tertangguh. Tulis dan hantar ajelah. Sekurang-kurangnya aku dah mencuba. Selagi tak selesai, memang tak senang duduk. Tidur tetap senang. Hahaha. Makan lagi senang hati.

Baiklah, cukuplah dulu entri ringkas pagi ini. Sedang menyeru-nyeru mood menulis yang sudah jauh ke laut. Itulah akibatnya kalau lama berhenti. Nak menulis balik memang makan masa gamaknya. Mood, sila beri kerjasama! Macam seru nama seseorang pula. Hehehe. Sekian.

Salam pena,




3 comments:

Siti Khatijah Diana Mohd Hatta said...

Saya pun tak suka writer's block. T_T

Masitah Samsudin said...

Hihihi...caiyokkk! Caiyokkk!

ibuayu said...

mood akak dah agak ke laut...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Angel Wing Heart