SUKA ENTRY DI SINI???

Monday, April 11, 2016

Candy Booth Hasil Sendiri

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa. Bismillah...

Sejak terjebak dengan candy booth, setiap majlis yang kita orang buat mesti nak ada candy booth jugak. Masuk ini dah tiga kali juga candy booth yang aku buat untuk diri sendiri. Nak upah orang mahal makanya kita buat sendiri.

Lagi pun aku suka bab-bab begini. Memang suka nak buat. Untuk diri sendiri saja. Seronok. Sekarang kan memang trend mana-mana majlis mesti ada candy booth ni. Yang simple, yang meriah pilih aje. Macam-macam pakej ada disediakan. Ada juga candy booth disediakan dengan coklat fountain tu.

Aku tak buat pun yang coklat fountain tu. Tak nak berkecah. Yelah, budak-budak kan. Biasalah. Nanti lagi huru-hara. Jadi aku memang tak letak.

Pandangan sisi. Masa ni belum siap sepenuhnya.

Dua biji kek yang sudah mengambil tempat.

Pandangan dari arah depan.

Pandangan sisi dari arah sini pula.

Belum siap sepenuhnya disusun. Maaflah, gambar agak tunggang-langgang. Pening kepala memilih.

Pelbagai jenis makanan sudah disusun di atas meja.

Cupcakes ni aku buat sendiri. Coklat cupcakes. Cake topper tu biras aku yang buat.

Muffin dan apam polkadt tu aku order dari SINI.

Brownies ni pula biras aku yang buat. Sedap sangat. Orang melaka kalau mahu mencuba boleh roger aku. Dia ada amik order.


Inilah rupa candy booth yang aku deko bersama biras dan adik ipar. Sekian laporan daripada aku untuk entri ini. Sekian dan wassalam.

Salam pena,




1 comment:

Masitah Samsudin said...

Wow...meriahnya candy booth..
Banyaknya makanan...
Terasa nak buat gak macam ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Angel Wing Heart