Pages

Thursday, September 15, 2011

~Esok Kami Ke Sini!!!~

Salam semua...

Kami akan bertolak esok pagi.  Tahu ke mana destinasi kami???Tengok gambar nie mesti semua tahu kat mana tempat yang aku akan tuju esok hari.  Mak dan ayah aku ikut sekali untuk menghadiri majlis perkahwinan sepupu aku dan secara tidak langsung boleh dikatakan pergi HOLIDAY sebab sudah berabad lamanya aku tidak kemana-mana  berjalan-jalan dengan family.  Sejak asben aku sudah tukar ke Kuala Linggi memang kami tidak ke mana.  Dan ini juga 1st trip untuk my lil boy.  Behave well yea my dear son.  Adriana pun pertama kali sampai ke sinilah. 


Ini gambar aku amik masa aku pegi tahun 2007.  Masa nie aku menghadiri kursus dan masa aku ke sini aku sedang mengandungkan adriana 2 bulan.  Sekarang adriana dah 3 tahun 8 bulan baru dia nak sampai sini.  Yelah, kalau tak ada apa-apa hal mesti tak sampai ke sini kan.  Doakan kami selamat pergi dan selamat sampai serta selamat pulang.  Insyallah..Amin

3 comments:

Ya ALya said...

selamat berjalan2......

Aleyn said...

Wah ..bestnyer gi holiday...gi mana tu?

@lfidah @dim said...

ya,sudah lama tidak berjalan-jalan...

aleyn,gi kelate..hihihi