SUKA ENTRY DI SINI???

Saturday, November 29, 2014

~Cerita Pagi Sabtu~

Teks : Fyda Adim
Foto : Iphone Asben

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bismillah.

Selamat pagi semua. Sabtu menjengah membuatkan masa sangat terhad, diisi dengan pelbagai program. Hari ini banyak program kami empat beranak. Oh iye, malam tadi anak angkat aku tidur kat rumah. Sepupu baik adriana. Pagi ini ada aktiviti untuk anak berdua tu.

Usai subuh aku sudah ke dapur menyiapkan sarapan. Pagi ini bersarapan menu ringkas sahaja. Jam 9 nanti nak keluar menuju ke Ozana Resort dan habis sahaja aktiviti anak dara berdua, bersiap pula mahu keluar membeli barang dapur dan baju sekolah adriana. Sangat pack hari ini! Dua bakul baju sedang menunggu untuk dilipat.

 Mee goreng kasih sayang sudah siap dimasak olehku.

Anak dara berdua malam tadi sebelum tidur, maknya paksa amik gambar. Adriana ada teman tidur. Adik lagi besar daripada kakak.

Semangat maknya. Aku sudah siapkan baju renang dia orang pagi ini. Dia orang pun bukan main teruja. Nak sampai ke hari sabtu ni, asyiklah menjawab persoalan ini. Ok, kejap lagi mari kita belajar berenang. Sekian dan bersambung di entri lain.

Wassalam.

Aku Penulisnya,






                                                                                                                         

2 comments:

ayu Ismail said...

bestnya masuk kelas renang..akak tengah survey gak area mt ni...xde lah pulak...

adianiez AIDA said...

wow!
tahniah nana and cousin.
nanti boleh la suruh papa buat swimming pool belakang umah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Angel Wing Heart