Wednesday, January 13, 2010

Rumah Cendawan

Cendawan...
Inilah rumah cendawan di belakang rumahku..hasil usaha dan kerja keras daripada suamiku bila hujung minggu..Projek nie mula diusahakan pada awal tahun 2008...mula terhenti pada pertengahan tahun lepas bile kawasan di rumah ku kerap naik air..BANJIR bila hujan terlalu lebat...tapi rumah nie akan tidak lagi beroperasi sebab suamiku da cari tapak yang lebih sesuai..sebab rumah aku nie selalu banjir...jadi memang rumah nie akan naik air dulu...
Rumah cendawan kami di tapak baru telah pun siap..semalam aku da pi tengok da...harap semuanya berjalan dengan lancar...dulu aku selalu bawak cendawan pi office bila ada orang order nak cendawan...
Nanti aku akan tunjukkan gambar rumah cendawan kami di tapak baru tue...Sebelum nie memang ada blog untuk perusahaan cendawan kami..tapi da lama tak update pun..sebab da lama projek nie terhenti sebab mencari tapak baru..
Aku berharap agar projek nie berjalan dengan lancar...AMIN...
setelah hampir setahun terhenti...
Inilah blog CENDAWAN kami...


6 comments:

fazilzura said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh beshnye ado rumah cndawan ..
kalau dpt cdawn fresh ler le kongsi2 dgn ku ni ..

alyyani said...

belakang umah mak alya ade rumah cendawan gak. makcik punya. skang mmg tak putus2 stok cenadawan sampai tak larat makan cendawan. nanti fidah pun cmtu gak :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

udah dpat rumah baru ekk..? tak sabar nak terjah nnt.. hehe

LYaFRINA said...

waa... bgus fida atur masa depan...
lya doakan mudah-mudahan projek ni berjalan lancar dgn jayanya...

Aleyn said...

Wah...toke cendawan rupanyer...pernah menjadi cita2 ku...tapi tak dak modal...hehhehe...

Good luck on ur new premis nanti..

@lfidah said...

kak zura:bestlah..dpt mkn cendawan segar dr ladang..hehehe.meilah dtg melaka...

alyyani:memanglah alya..kalau time cendawan kuar hari2 dok mkn cendawan...sedap..

jue:meilah dtg melaka lagi..nnti boleh akak bwk pi umah baru..

lya:insyallah..mudah2an berjalan dgn lancar..asben yg minat..

aleyn:dulu ms nak bt pun modal kecik jea..insyallah ada rezeki awak nnti...