Tuesday, January 26, 2010

Prepareration Besday Bash-Part 2

Mengenai persediaan besday adriana dan kenduri 31 jan 2010 nie..aku da pun berjaya dengan bangganya mengisi semua Goodies ke dalam bungkusannya..bungkusan telah ditempah daripada Mai PartyThemePack.Com..

Ini sebelum kerja-kerja pembungkusan dilakukan...inilah barangan yang akan diberikan kepada tetamu nanti..bungkusannya sama cuma untuk kanak-kanak ada mainan, untuk dewasa ada makanan jea..

Inilah barang-barang yang telah dibungkus ke dalam plastik..
simple jea..yang ini untuk orang dewasa
yang ini untuk kanak-kanak

Inilah sample Goodies..
Bahagian depan dan belakang.


Note: Apa lagi yang aku belum buat yerk??


4 comments:

Huda said...

cutenye..tak sabar juga nak plan tuk my husna bzday nnti :)

ibuayu said...

cantiknya..beg tu tempah dimana ye..

alyyani said...

seronok nye tgk goodie bag yg ada macam2 tuh. kalau dapat dtg, best ni. adriana suka dora eh?

@lfidah said...

huda:thanks..biasa2 jea..besday husna bile?

ibuayu:thanks..beg tue tempah dekat http://www.partythemepack.com

alya:hehehe..biasa jea alya..meilah datang..boleh jmpa..adriana suka dora..dia pnh ada baju dora..selalu ckp ora..ora..