Monday, January 18, 2010

Prepareration Besday Bash-Part 1

Minggu nie aku memang bz sangat..untuk buat prepareration untuk besday adriana..semangatnya aku...saje suka2 nak buat...sebab kebetuan nak buat kenduri kesyukuran buatlah sekali besday adriana...sebab masa besday adriana setahun tak buat pun..sekadar makan keluarga jea..
antara persiapan yang aku da siap setakat ini :
  • Invitation Card

*Kad nie kawan aku yang tolong rekakan...aku nak buat tak ada masa nak buat..so,aku mintaklah kawan aku a.k.a my classmates buatkan..Da siap edar da kad nie..

~ Depan~


~Dalam~

  • Goodies

*Mengenai goodies beg aku da beli da barang2nya..tapi belum lagi berkesempatan untuk membungkusnya. lagipun bungkusannya belum sampai. Aku order dekat PartyThemePack.Com. So,kalau bungkusan da sampai aku bolehlah melakukan keje2 pembungkusan.

  • Cake And Cupcakes

*Mengenai kek dan cupcakes aku da order seperti biasa dekat Kak E-car dari Bangi. Aku memang suka kek dia. tapi jauhlah..da tanya dia kata boleh delivery..so, aku pun ok jea..janji aku puas hati..

oklah dulu untuk entry ini..nanti aku akan citekan bab menu pulak dan deco untuk cake..Tungguuuu!!!!

4 comments:

LYaFRINA said...

waa... msti meriah nanti.. teringin nk join.. tp JAUHHHHHnyerr..

fazilzura said...

wah meriah nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

@lfidah said...

lya:meilah join...bt biasa2 jea..
kak zura:meilah dtg kak..bt biasa2 jea..

alyyani said...

tu la, kalau dekat mmg sampai dah. card tu kreatif sgt. dapat bayangkan betapa busy nye fidah skang ni :)