Tuesday, January 19, 2010

~Cinta Balqis~

Sebelum memulakan kerja-kerja yang ada pagi nie..harus aku update dulu blog aku nie..
Just nak share dengan kawan2 pasal Drama Bersiri "CiNTA BalQis" yang semalam sudah pun last episod.

Aku memang hari-hari mengikuti jalan cerita nie..tiap2 petang aku akan balik awal..semata-mata nak tahu apa penghujungnya cerita ini...pada mulanya tak ikut sgt..sejak aku dok sorang2 masa Adriana dok umah mak mertua aku masa mak ngan ayah aku pi Haji, aku menghabiskan masa aku dengan menonton cerita nie.

Tapi semalam ending dia cam tak menarik jea bagi aku..tak tahulah pada kawan2 yang mengikuti cite nie..aku ingat Balqis balik pada Ezany..Tapi Balqis kahwin dgn Hassan pulak...:-(
Semalam dekat ofis memang macam2 sinopsis yang aku dgn kawan2 dekat ofis nie buat...

Pagi tadi sampai ofis semua cite pasal "Cinta Balqis"..hehehe..biasalah..ari tue heboh bercerita pasal "Nur Kasih"..Hari nie pasal "CinTa Balqis" pulak..

Lepas nie, cite apa pulak yang menarik yang boleh mengisi masa lapang aku..aku kalau da tgk dari mula inilah jadinya..mesti nak tgk sampai akhir..

Note: Jalan cerita best tapi ending tak best...

3 comments:

eLLa said...

aah ending xmenarik..

LYaFRINA said...

heheheh.. N3 kita sama arini.. tp isi lain...

**mmg mcm xpuas hati ending dia tu.. tp pd pdpt lya ni ending lain dr lain.. mknanya xsemestinya sihero+heroin bersatu.. n ini jugak ingin mnunjukkan intipati drama ni iaitu CINTA SEJATI y ddpn mata..

**tp kecian kat balqis.. dh 6thn jd bini ezany, last2 bru sdr dia mcintai hasan...

alyyani said...

cinta balqis seglamour cite nurkasih ke? ending tak best ye? rugi la sape yg ikut cite ni kan? alya tak sempat nak tgk..