Pages

Tuesday, June 21, 2011

~Mana Boleh Beli Benda Nie??~

Salam...
Nak tanya ada sesiapa yang pernah gunakan benda nie untuk anak-anak korang?/aku terbekenan pulak.  Ingat macam nak belikan satu jea untuk my lil boy, ammar.  masa tue blogwalking ternampaklah benda alah nie.  comel jea anak dia duduk kat seat nie.

Mula-mula tak tahu apalah nama benda nie.  entah macam mana terjumpa pulak kat fb rupa-rupanya namanya Bumbo Seat.
Mana erk nak beli Bumbo Seat nie??Yang ada aku nampak jual online.  Ingat nak try beli kat luar. Boleh sesiapa bantu??



Chomel kan??hehehe...Harganya yang aku survey antara RM139 ke RM159.  Boleh tahan gak harganya.  Kena simpan duit gaji untuk beberapa bulan. :-)  Rasanya baby berapa bulan yang boleh duduk kat seat nie yea??Macam-macam sekarang ada kan?

Note>>Mesti comel si bam bam mama duduk kat seat nie...hehehe

1 comment:

♥MiZz-siHa♥ said...

kat jusco ade...kat kedai baby pon ade..