Wednesday, November 3, 2010

~Sudah Tukar Uniform~

Usia kandunganku da pun masuk 5 bulan lebih..cepat jea masa berlalu kan??tup tup nanti da bersalin.  kali nie aku bertukar uniform seawal perutku 5 bulan..sebab kain baju kurung aku da tak muat..so untuk menjadi selesa aku kenalah pakai maternity dress.  aku lebih suka pakai maternity dress nie..sebab lagi selesa.  tapi setakat kat luar aku just pakai biasa jea..ini hanya di ofis jea..

masa aku pregnantkan adriana, aku tukar uniform masa kandunganku 6 bulan lebih.  kali nie perut aku nie besar agaknya.  patutler nurse kata masa 4 bulan tempoh hari dia kata "perut awak nie besar dari usia kandungan"  aku pun risau gak..baby aku nie besar ke??janji anak mama sihat dan sempurnanya.

Ini gambar aku masa pregnantkan adriana.  masa nie tahun 2007.  sangat2lah tembam kan?
apa yang aku harapkan agar semuanya berjalan dengan lancar dan selamat.  semoga dipermudahkan semua hal.  InsyAllah..AMIN...

Sekian...

3 comments:

Aleyn said...

InsyaAllah, semoga Allah permudahkan segalanya, amin

Oh yer, sudi2lah join contest I yer

@lfidah said...

aleyn>>thanks..InsyAllah saya akan join...

Mieja@Amiizaa2001 said...

salams ida...comelnya:)
paling seronok dunia pregnancy.....syok jerk kan?:)

lepas nie blh kumpul stok ebm byk2 :)...