Monday, November 15, 2010

~Adriana dan Papa~

Seperti biasa kalau hujung minggu tue mana lagi nak pegi kalau tak bawak adriana pi jalan-jalan.  Kalau tak keluar sehari tue adriana dok tanya aku "Mama tak jalan?" kadang asben aku sibuk dengan cendawannya.  Jadi aku yang tak mahir memandu nie hanya bertapa di rumah bersama adriana.  Nasiblah aku dok sekali dengan mak aku.  Kalau aku berdua mahu kami kebosanan tahap melampau.

So last 2 weeks aku bawak adriana pi jusco..kat sini jealah tempat yang tak payah berpanas yea yang boleh aku bawak dia..macam puteri lilin plak..oh cite da 2 minggu baru nak story dlm blog kan??tahap kemalasan yang melanda menjerumuskan aku berbuat sebegini rupa..

Okalah jom layan aktiviti adriana bersama papanya..papa pulak layan anak yea..mama da seharian suntuk melayan si kecik nie..

adriana memang minat main benda nie
papa yang over nampak
naik yang ini pulak
akhirnya aku berjaya mengikat rambut adriana tanpa dia membukanya
adriana tak mau kuar dari tempat nie..

Note>>Mana tempat yang best nak pi time hujung minggu..dalam Melaka jea..tak ada idealah

3 comments:

Huda said...

comeynye adriana :) sonokla tu dpt main bende tu kan..hehe

Aleyn said...

Anak2 kalau dah jumpa tempat cenggini memang seronok...mesti adriana tak nak balik ...

@lfidah said...

huda>>adriana mmg sonok kalau dpt berjalan..hehehe

aleyn>>kadang sampai tak nak kuar dr tempat tue..