Pages

Monday, November 22, 2010

~Satay Kajang @ Melaka~

Salam...Gambar nie da lama aku upload tapi aku tak terbuat entry untuk gambar nie..tak dok mood nak bercerita..:-(

So, daripada gambar nie tak dibuat apa-apa baik aku post kan jugaklah untuk tontonan pada kengkawan yang sudi singgah di blog aku.  Sebenarnya kejadian nie berlaku lebih kurang 2 minggu sudah..masa tue nak hantar barang kat rumah kawan aku di Masjid Tanah.

On the way nak balik kami ternampak kedai Satay Kajang...Asben ajak singgah..aku pantang dipelawa kalau bab-bab makan nie.  kami pun singgah untuk makan kat kedai nie sekali gus untuk makan malam.

Ramai jugak orang yang datang.  masa kita orang sampai nak order satay tinggal ayam jea..daging katanya da abis.cepat sungguh abis.  rasanya masa tue awal lagi.  jadinya kami order satay ayam jea..

Jom layan gambar kami di kedai Satay Kajang nie...

 
Ada kolam kat kedai nie...besar-besar ikan dalam kolam nie
sabar menanti makanan tiba
adriana baru bangun tidur sebenarnya
ini makanan untuk adriana dan papa..papa diet selalu share makanan jea..
asben aku yang lebih makan
aku pulak sedang menunggu Nasi Goreng Cina..tembam tak aku??
kuat makan yea...
adriana makan jagung
Inilah Satay Kajangnya
Ini pulak hidangan untuk aku...
Asben amik gambar kita orang dari seberang kolam...
gemuknya aku rasa diriku itu...

Note>>Jalan-jalan cari makan...pas nie aku kena kuruskan balik badan aku selepas bersalin...


No comments: