Thursday, June 3, 2010

US Pizza

Ahad lepas, bawak MIL dan adik2 ipar pi makan pulak.  Try makan dekat US Pizza sebab MIL nie bukan selalu makan kat tempat2 macam nie.  Jadi aku ngan asben bawaklah makan kat sini.  Aku ngan asben pun 1st time try makan dekat sini.  Selalunya memang makan dekat Pizza Hut jea.  Memang tak pernah makan pizza di tempat lain.  Boleh tahanlah pizzanya cuma environment jea tak berapa menarik. Aku nie suka tempat yang crowded.  Pelik kan?Orang suka tempat tak ramai orang aku pulak suka. :-)

Jom tengok gambar.  Entry kali nie non ado gambar aku yea sebab aku menjadi jurugambar profesional.

 US Pizza

 
 Adriana yang baru bangun dari tido

 
 Papa+Adriana

Inilah makanan yang telah kami order. 
Tak tahu apa nama nak sebut.  Tengok jealah gambar.


  




Adriana nak makan sendiri.  Kita makan dengan pisau pun nak diikutnya.
Abis terkuar2 makanannya.

Memang makanan feveret asben

Inilah gambar family aku yang sedang menjamu selera



Bolehlah tahan pizzanya.  Tapi aku lebih suka makan di Pizza Hut.

SEKIAN...


4 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nampak mcm sedap jer pizza tu kak.. hehehe... kat mana lagi ada ek?

Aleyn said...

Pizzanyer nampak yummi gak...

fazilzura said...

cm sodap jek..
xpenah lg nmpa kat KL

@lfidah said...

jue>>sedap gaklah pizza nie..kat melaka akak tau lah..kat kl tak tahu..kat melaka ada 2 tmpt jea..

aleyn>>meilah try makan..:-)

kak zura>>sedap gak...kat mlk ada 2 tmpt jea..dtg melaka blh try mkn..