Monday, June 28, 2010

Kami ke Perak...

Jumaat lepas, kami ke Perak atas urusan apa ek??hehehe..Pi perak sebab nak kenalkan mak uda aku dengan kawan aku.  Anak mak uda aku masuk Uitm Seri Iskandar.  So, mak uda aku nie risauler.  Almaklumlah anak pompuan.  risauler gamaknya.  tak pernah kuar dari Melaka.  Kami nie just pi jalan-jalan jealah.  Bolehlah aku jumpa kawan aku masa blaja di PUO, firzara. Last aku jumpa dia masa tahun 2008.  masa tue adriana baru jea 6 bulan.

sekarang da tahun 2010 baru sampai lagi.  dia pun sedang pregnant setelah 2 tahun lebih menunggu kehadiran cahaya mata.  kita orang bertolak dari melaka hari jumaat petang.  itu pun da dekat pukul 4 petang baru bertolak.  sampai di perak dalam pukul 11.00 malam..memang memenatkan sebab esoknya kita orang akan ke genting pulak.

Memulakan perjalanan


mama+adriana

Nie pulak gambar masa hari sabtu..kami da nak balik dan nak bergerak ke genting.  sesi perkenalan antara kawan aku dan mak uda aku telah pun berlangsung.  masa nie mak uda aku da pi Uitm...

Nielah firzara..my best friend masa di poli

bergambar bersama firzara dan asbennya

asben aku plak bergambar dengan kami..:-)
bukan senang nak suruh en affendy bidin nie bergambar


Note: Next entry pasal ke genting pulak..aku 1st time menjejakkan kaki ke sana


2 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

akak ke uitm sri iskandar ker..? hehe akak jue ngajar kat situ.. :-)

@lfidah said...

jue>>a'ah..akak pi ke uitm seri iskandar..gara-gara ingin mengenal mak uda akak dengan kawan akak..:-)