Saturday, February 20, 2010

@Secret Recipes

Last cuti for CNY holiday..ari selasa ari tue tak pi mana-mana..asben aku sibuk dengan cendawannya..petang mak aku ajak pi jj lama..nak beli ubat katanya...adik aku ler bawak..aku mana tahu drive..bukan tak tahu...takut nak drive..oh..bile ler aku boleh berani drive kete sendiri..memang tak duduk kat umah ler jawabnya..ituler sebabnya aku tak diberanikan drive...hehehe...

so, pas beli-beli barang kami melepak dan menikmati selera dekat Secret Recipes..aku teringin makan kek..aku nie dok teringin mengalahkan pompuan mengandung..owh..aku bukan ngandung...insyallah..akan datang..mak aku order laksa singapore..aku share jea..sebab bowl besar sangat..dan semestinya aku tak abis makan sorang-sorang..adriana aku order kan makanan yang sesuai untuknya..aku pun da lupa apa nama makanan yang aku order..aku aku tahu fillet jea..

adriana beria-ria nak minum air aku..aku order mocca
rasa sikit jea yea..
inilah makanan adriana

tengok sini adriana

ngap...adriana suka makan mayonaise

Note: Seronok tengok adriana makan...


3 comments:

h4ni3 said...

makin comey anak dara fida ni :)

Asya said...

waa.. bgusnyer suka mkn mayonise...
kalu asya.. letak j kat mulut.. trus bkerut muka...

@lfidah said...

hani:hehehe..tq..

alya:memang suka makan..siap jilat2lagi..kalau cecah mayonise dia bkn makan tp dia just jilat mayonise tue..hehehe..