Friday, February 26, 2010

~Adriana&Topi Kaitnya~

Minggu sudah...kakak kat ofis aku kata ada benda nak bagi kat aku..rupanya dia nak bagi topi yang ada nama "ADRIANA"...memang cantik..i like...hehehe..tapi aku katalah kat akak tue macamlah adriana nie nak pakai..akak tue memang jual topi kait nie..dia kata hadiah untuk adriana...ari tue masa birthday adriana dia kata tak sempat nak bagi..tapi memang menariklah...aku katalah kalau adriana tak nak pakai nanti kalau dia ada adik boleh bagi pakai..kalau dia dapat adik perempuan..hehehe..aku sudah memasang cita-cita untuk mengandung nie...So, jom tengok gambar adriana yang sempat aku amik masa dia berposing dengan topi kaitnya itu...susah gak nak pujuk dia pakai topi nie...nasib dapat jugak amik gambarnya...setelah sekian lama berpujuk...




Sesiapa yang berminat nak beli untuk anak-anak bolehlah email dekat kakak nie a.k.a my opismate hanisah_mat.azit@yahoo.com
aku tolong promosikan untuk kakak nie...hehehe...memang cantik...boleh letak nama anak kita sekali dekat topi tue..

Note:Suka tengok anak orang yang suka bergaya nak pakai topi..anak sendiri tak nak..:-)


4 comments:

fazilzura said...

alahai , sweet nye topi tu ... kalau lelaki ado dak?

doa doa dpt anak gurl plak leps ni .. fuh fuh

alyyani said...

bukan adriana je tak suka pakai topi, nia pun sama. beli kan tudung pun tak mau dia pakai. tak penah pakai pun.

comel dan pandai adriana posing depan camera ye.

hehhe..tunggu good news dr fidah pulak. hope termakbul nak pregnant :)

LYaFRINA said...

waaa.. suka dia bposing dgn topi baru... mcm2 aksi...
sonok tgk telatah ank2.. mcm2

@lfidah said...

kak zura:punya susah nak paksa adriana pakai..lelaki pun ado..nak tgk gmbr..

allyani:tengok nia cm senang jea nak pakai topi..ikatkan rambut nia..comey jea..teringin nak ikat rmbut adriana tp tak smpi seminit pun..

doakan kite yea..hehehe

lya:biasalah..seronok tgk telatah dia orang time2 nie...